Egyéni pszichológiai tanácsadás

Változni szeretne, hogy a párját is változásra ösztönözze?

Túlságosan féltékeny vagy éppen alacsony az önbecsülése, ami a kapcsolatára is rossz hatással van?


A megoldás az egyéni párkapcsolati tanácsadás!

Ha nem tudja feldolgozni a szakítást, segíthet az egyéni tanácsadás - Fotó: Hevesi Norbert
Ha nem tudja feldolgozni a szakítást, segíthet az egyéni tanácsadás - Fotó: Hevesi Norbert

Ha nem együttműködő a partnere, akkor is tudok segíteni.

Olyan módszereket sajátíthat el, melyekkel egyedül is sokat tehet a párkapcsolat minőségének javításáért.

Ne várjon arra, hogy társa majd megváltozik, kezdje Ön a változást!

Akkor is egyéni tanácsadásra van szükség, ha a problémákat önismereti, önértékelési zavarok, az egyéni életút során elszenvedett sérelmek okozzák.

Más problémája van?

Nem csak akkor tudok segíteni, ha párkapcsolati gondjai vannak.

Egyéni pszichológiai tanácsadásra fordulhat hozzám:

  • önértékelési, önbecsülési problémákkal
  • krízishelyzetben
  • ha szeretné feldolgozni a válását/szakítását
  • ha pártalálási nehézségei vannak
  • szeretné jobban megismerni magát
  • karrier tanácsadásra van szüksége
  • gyermeknevelési nehézségei vannak

Tegye jobbá az életét! 

Ne egyedül küzdjön a problémáival!

Figyelem!

Időpontfoglalás kizárólag telefonon és e-mailben lehetséges.

Az időpont foglalása az első alkalom kifizetésével válik érvényessé. Amennyiben a számla a foglalás napján nem kerül rendezésre, az időpontot törlöm.

Ha a foglalás ellenére a konzultáció időpontjában nem jelenik meg, a díj nem jár vissza.


Az időpontfoglalásokat igyekszem a lehető legrugalmasabban kezelni. Bármikor közbejöhet valami, így természetesen lehetősége van időpontját lemondani vagy áthelyezni.

Az időpont lemondása előző napig semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ha aznap mondja le időpontját, a konzultációs díj felét ki kell fizetni.

Ha egyáltalán nem mondja le az időpontot, de nem jön el, a teljes összeget ki kell fizetni, hiszen én ott voltam, vártam önt. Ebben az esetben új időpontot is csak akkor tudok biztosítani, ha az elmulasztott alkalom kifizetésre kerül.

Köszönöm a megértését!

Vélemények

Én nem kifejezetten párterápiára jártam Lindához, hanem házasságomban bekövetkezett válság kezelése miatt, a férjem nélkül. Az elmúlt közel másfél év alatt sokat segített a mélypontjaimon, sok megpróbáltatáson mentem keresztül. Nem tudtam még mindenben változtatni, megváltozni, de rávilágított az értékeimre (úgy éreztem nekem ilyenek nincsenek), és lényegesen jobban érzem magam a bőrömben, mint mikor elkezdtem hozzá járni. Elég nehéz 1,5 év van mögöttem, de úgy érzem, elég erős lettem ahhoz, hogy ne csak sodródjak az árral, hanem én dönthessek az életemről (na ez nem volt így korábban). Nos, röviden ennyi. Én úgy érzem, mindenképp sokat profitáltam Linda tanácsaiból, útmutatásaiból.

Név nélkül

36 éves nő


Sok felismerés köszönt rám a találkozások alkalmával. Sajnos ezek nem pozitív gondolatok voltak. A találkozások azonban előnyt kovácsoltak a felismerésekből.
Jobban érzem magam. Önállóbb lettem. Azt hiszem, magabiztosabb lettem. Érvényesítem az akaratom, ezt már gyakorlom. Döntéseket hozok és be is tartom őket.
Nem utolsó sorban megismertem egy kedves, korrekt, barátságos szakembert, ezért külön hálás vagyok.

S.P.K.

51 éves nő


Egyéni pszichológiai konzultáció - nem csak párkapcsolati témákban
Egyéni pszichológiai konzultáció - nem csak párkapcsolati témákban


Az egyéni tanácsadás alkalmas a kliens képességeinek, erősségeinek feltárására, és ezek segítségével elakadásainak, problémáinak leküzdésére.

Több alkalmas beszélgetés során a hozzám fordulókat végigvezetem, kísérem egy olyan folyamaton, melynek során saját maguk találják meg problémájuk megoldását.

Munkám középpontjában nem a kliens személyisége áll, nem akarom azt megváltoztatni. Csak a kijelölt problémával vagy céllal foglalkozunk. Nem vizsgálom a háttérben húzódó okokat, hanem a megoldásra koncentrálunk. Nem a miért, hanem a hogyan a fontos.

Segíteni tudok az életcélok tisztázásában, kitűzésében. Ez például pályaválasztás, munkahelyváltás, életvezetési problémák estén könnyítheti meg a döntést.

Az egyéni tanácsadás elősegíti, hogy megváltoztassa hozzáállását, szemléletmódját, növelje az önbizalmát.


PersonalGuide viselkedéselemzés

A PersonalGuide viselkedéselemzés nálam is elérhető - Fotó: canva.com
A PersonalGuide viselkedéselemzés nálam is elérhető - Fotó: canva.com

A hozzám fordulók kérhetik a PersonalGuide viselkedéselemzést is. Ennek nagy előnye, hogy jelentősen lerövidítheti a probléma teljeskörű feltárásának idejét, hiszen átfogó képet ad a kliens viselkedéséről. Akár 4-5 konzultációs alkalom is megspórolható vele.

Miért más a PersonalGuide, mint más személyiségtesztek?

A más tesztek által megállapított személyiségjellemzők gyakran nem vagy másképp jelennek meg a viselkedésben. Ennek az az oka, hogy a lelkiállapot nagyban befolyásol mindenkit. Például lehet, hogy alapvetően nagyon szorgalmas, kötelességtudó ember valaki, de egy trauma hatására (rokon halála, szerelmi bánat) a munkáját elhanyagolja, pontatlanul végzi. A PersonalGuide az éppen aktuális állapotot tudja megmutatni. Így segít az elakadások feltárásában, megmutatja, melyek azok a területek, amelyekre koncentrálni kellene.

"Nagyon érdekes volt megfigyelni, hogy 248 kérdés után, úgy, hogy Lindával még csak ez volt a 2. alkalmunk, mennyi minden kiderült rólam. A teszt elemzése közben végig olyan érzésem volt, mintha Linda járt volna nálunk, megfigyelte volna az életünket, veszekedéseinket és a beszélgetésünk során, szinte tükröt mutatva szembesített mindennel. Számomra jó volt rádöbbenni dolgokra, amiket lehet, hogy sejtettem, de most már magyarázatot is kaptam. Meglehet, a teszt nem olcsó, de szerintem megéri, mert valóban, rögtön a második alkalommal egy nyitott könyvvé váltam és hiszem, hogy ez tényleg meg tudja rövidíteni a diagnosztikai fázist a terápia során."     (Zsuzsa, 34)