Vélemények

Bálint

"Csak azért írok, mert szeretném tájékoztatni, hogy együtt maradtunk. :) Nyilván nem zökkenőmentes a kapcsolatunk (mint ahogy szerintem egyik kapcsolat sem), de a krízisen túl vagyunk. Sok mindenen kell még dolgoznunk, de szerintem az irányvonal jó. Az önnel való találkozás hozzájárult ahhoz, hogy ki tudjunk mászni abból a nagyon mély gödörből, amiben akkor voltunk. Nagyon hálás vagyok ezért és szeretném megköszönni önnek, hogy ránk szánta az idejét!" 

Gertrúd

"Jó döntés volt, hogy a péntek esti mozi helyett ezt a párkapcsolati kommunikációs tréninget választotta a férjem. Így négy órán keresztül egymásra figyeltünk, ránéztünk kommunikációs stílusunkra. Az egyik feladaton keresztül olyan megélésemet is el tudtam mondani a férjemnek, amit addig nem mertem, nehogy megbántsam vele. Egyszóval minőségi, aktív időt töltöttünk együtt!" 

Zoltán

"Lindának köszönhetően kezdünk párommal egymásra találni. Türelmesebbek vagyunk, jobban odafigyelünk a másikra.

Nálam születésekor első helyre került a gyerek, ez most kezd kiegyenlítődni.

Ez is egy közös program, amiben ketten veszünk részt."

Ibolya

"Linda konkrétan rávilágított arra, hogy mi a gond, ezt mi egyedül nem tudtuk megfogalmazni. Beszélgetés során előjöttek olyan dolgok is, amiről otthon nem beszéltünk, még akkor sem, ha éppen ezért/erről beszélgettünk.Tanácsokat, gyakorlatokat kaptunk egy független, hozzáértő szakembertől. Jó, hogy volt kontroll hétről-hétre. Mindenképp pozitív irányba mozdult el a kapcsolatunk, remélem sikerül is tovább folytatni. Szimpátiát és bizalmat éreztem Linda iránt, köszönet érte! "

Rácz Karolina (Carol Art & Café)

"A 2017.11.24-én megrendezett borkóstolónk a Carol Art & Caféban nem csupán borkóstolásról szólt. Üzenete volt. Üzenet az emberek felé a nyitottságra, megnyílásra és az életformaváltásra. Hiszen egyre többen érezzük: szükség van a változásra, az értékek újragondolására és ápolására. Mert a világ a passzivitás felé sodródik, ami nem jó és ezt meg kell akadályozni. Generálódnak a problémák, aminek az oka a kommunikáció hiánya. Ez sajnos kihat mindennapi életünkre és társkapcsolatunkra. Fontos a prevenció, illetve ha már kialakult a probléma, annak megoldása, kezelése. A Carol Art & Cafe támogat minden ilyen kezdeményezést és helyet ad ennek a "küldetésnek"! Ebben segítőink voltak Lindák Linda és Dr. Pető Zsolt. Köszönet érte! Mindenkit arra biztatunk, merjen élni és kommunikálni! S ha úgy érzi, segítségre van szüksége, merjen segítséget kérni! Mert egy jó beszélgetés is gyógyír!"

Mr. & Mrs.

"Nagyon sokrétű információt kaptunk a boldog párkapcsolat működéséről. A számunkra fontos területeket részletesen is átbeszéltük. Nagyon hasznosnak találtam, rengeteg tennivalót írtam fel, amivel tudom javítani a párkapcsolatunkat.

Linda nagyon profi tréner, teljesen érthetően adta át az információkat és mindenre tudott példát is hozni."
"Tetszett a tréning. Rávilágított, melyek az erősségeink, melyek azok a területek, amelyeken dolgoznunk kell. Számos gyakorlati és írásbeli feladatot kaptunk, melyek nagyon hasznosak voltak. Linda kedves, megértő, megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Segítőkész, gyakorlatias."

Jutka

"Nem bántam meg, hogy eljöttünk. A tanácsadás alatt ráébredtem, hogy alapjában véve jól kezeljük a kapcsolatunkat. Helyesek voltak a szeretetkifejező eszközeink, a szeretetnyelvünk hasonlít. Rájöttem arra is, hogy nem jól kezeltük a problémáinkat. Megbeszélés helyett kerültük a témát és csak vártuk a megoldást. A tanácsadás hatására tudom, hogy le kell ülnünk és együtt megoldást keresni. Élveztem a házi feladatokat, mert rávilágítottak a pozitív dolgokra, amelyek miatt beleszerettem a másikba."

István

"Hasznos volt a tanácsadás, megvilágított olyan dolgokat, amiket magunk talán nem veszünk észre. Egy harmadik, kívülálló nézőpont közelebb hozta a kettőnkét. Jók voltak a feladatok, hasznos volt mind. Így, hogy volt egy "irányító", egy ellensúly mindkettőnknek a másikkal szemben, egy "világítótorony", aki rávilágít a másikra, így valódi eredményeket lehetett elérni. Köszönjük!"

(A fotók - Rácz Karolináén kívül- csupán illusztrációk)