Vélemények

Mindig nagy megtiszteltetés számomra, amikor egy kliens rászánja az időt, hogy értékelje a munkámat. Az alábbi véleményeket a párkapcsolati tanácsadások, illetve a VIP tréning résztvevői írták rólam:

N&G

"Linda kedves, türelmes, lényegre tapintó, precíz. Mindig mindent részletesen átbeszéltünk, nagyon tetszettek a kreatív és vicces tesztek, amikből nagyon komoly dolgokat lehetett kiolvasni. Mindkettőnk hibáit átbeszéltük és segítséget kaptunk ezek orvoslására. Csillagos ötös volt minden óra. Még akkor is boldogan távoztunk, mikor sírva jöttünk."

"Nagyon meg voltunk elégedve. Jól esett, hogy nem nézett le bennünket azért, hogy sokak szerint ilyen kicsi gonddal felkerestük. Kellemes volt a légkör, amit teremtett velünk a beszélgetések során. Érdekes volt egy idegen előtt megnyílni, de sokat segített a kérdéseivel. Köszönjük, hogy elvállalt minket! "

(Megjegyzem, a kicsi gond nem is volt annyira kicsi, bejelentkezésükkor N. a válást fontolgatta.)

Péter

"Az ember életében történnek előre nem tervezett dolgok, helyzetek. Sőt. Akár tudatosan is követ el olyan hibákat, amiket önmaga is megvet, elítél. Mégis megteszi... És ilyenkor lehet, sőt, van is szükség egy olyan független személy, szaktudással bőven felvértezett szakember segítségére, aki pártatlanul objektíve szembesíti az embert, embereket, párokat azzal ami a valóság és minden segítséget megad abban hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg mindkét fél számára! Ebben volt nagyon nagy segítségünkre Lindák Linda. Ezúton is köszönöm, köszönjük! Fontos hogy tudjuk mit akarunk elérni, de ezt ha csak fejben, önmagunkban fogalmazzuk meg, azzal nem megyünk előre. Már azzal sokkal többet tettünk hogy elmentünk és nem hagytuk hogy az idő oldja meg. Az nem megoldás! Jelen esetben semmiképpen nem lett volna az!!! De azzal hogy nem csak egyszer mentünk el hanem rendszeresen, akartuk hogy Linda segítségével mi magunk oldjuk meg a kialakult helyzetet... csak így lehet, nekünk ezt hozta bizonyítékul! :-) Hálásan köszönjük!"

Rácz Karolina (Carol Art & Café)

"A 2017.11.24-én megrendezett borkóstolónk a Carol Art & Caféban nem csupán borkóstolásról szólt. Üzenete volt. Üzenet az emberek felé a nyitottságra, megnyílásra és az életformaváltásra. Hiszen egyre többen érezzük: szükség van a változásra, az értékek újragondolására és ápolására. Mert a világ a passzivitás felé sodródik, ami nem jó és ezt meg kell akadályozni. Generálódnak a problémák, aminek az oka a kommunikáció hiánya. Ez sajnos kihat mindennapi életünkre és társkapcsolatunkra. Fontos a prevenció, illetve ha már kialakult a probléma, annak megoldása, kezelése. A Carol Art & Cafe támogat minden ilyen kezdeményezést és helyet ad ennek a "küldetésnek"! Ebben segítőink voltak Lindák Linda és Dr. Pető Zsolt. Köszönet érte! Mindenkit arra biztatunk, merjen élni és kommunikálni! S ha úgy érzi, segítségre van szüksége, merjen segítséget kérni! Mert egy jó beszélgetés is gyógyír!"

T. Zs.

"Az interneten találtam Lindára. A weboldala alapján nagyon szimpatikus volt, így nem is kerestem tovább.

Linda kedves, értékeli a humort. Igyekszik jó hangulatot teremteni. Szakmailag jól felkészült, rövid, de alapos, lényegretörő. A tanácsadás hatására jobban oda fogok figyelni az érzelmeim kifejezésére, az elfogadásra, és a több együtt töltött időre."

P. B.

"Linda első látásra szimpatikus volt. A problémák feltárása után célirányosan segítette kapcsolatunk rendbehozatalát. Házi feladatokkal látott el minket, ezek úgyszint minket szolgáltak. A foglalkozások kellemes hangulatban teltek. A visszamérés eredménye tükrözi, hogy munkáját szakmailag profin látta el. Köszönjük a segítséget. "

Bálint

"Csak azért írok, mert szeretném tájékoztatni, hogy együtt maradtunk. :) Nyilván nem zökkenőmentes a kapcsolatunk (mint ahogy szerintem egyik kapcsolat sem), de a krízisen túl vagyunk. Sok mindenen kell még dolgoznunk, de szerintem az irányvonal jó. Az önnel való találkozás hozzájárult ahhoz, hogy ki tudjunk mászni abból a nagyon mély gödörből, amiben akkor voltunk. Nagyon hálás vagyok ezért és szeretném megköszönni önnek, hogy ránk szánta az idejét!" 

Gertrúd

"Jó döntés volt, hogy a péntek esti mozi helyett ezt a párkapcsolati kommunikációs tréninget választotta a férjem. Így négy órán keresztül egymásra figyeltünk, ránéztünk kommunikációs stílusunkra. Az egyik feladaton keresztül olyan megélésemet is el tudtam mondani a férjemnek, amit addig nem mertem, nehogy megbántsam vele. Egyszóval minőségi, aktív időt töltöttünk együtt!" 

Zoltán

"Lindának köszönhetően kezdünk párommal egymásra találni. Türelmesebbek vagyunk, jobban odafigyelünk a másikra.

Nálam születésekor első helyre került a gyerek, ez most kezd kiegyenlítődni.

Ez is egy közös program, amiben ketten veszünk részt."

Ibolya

"Linda konkrétan rávilágított arra, hogy mi a gond, ezt mi egyedül nem tudtuk megfogalmazni. Beszélgetés során előjöttek olyan dolgok is, amiről otthon nem beszéltünk, még akkor sem, ha éppen ezért/erről beszélgettünk.Tanácsokat, gyakorlatokat kaptunk egy független, hozzáértő szakembertől. Jó, hogy volt kontroll hétről-hétre. Mindenképp pozitív irányba mozdult el a kapcsolatunk, remélem sikerül is tovább folytatni. Szimpátiát és bizalmat éreztem Linda iránt, köszönet érte! "

Mr. & Mrs.

"Nagyon sokrétű információt kaptunk a boldog párkapcsolat működéséről. A számunkra fontos területeket részletesen is átbeszéltük. Nagyon hasznosnak találtam, rengeteg tennivalót írtam fel, amivel tudom javítani a párkapcsolatunkat.

Linda nagyon profi tréner, teljesen érthetően adta át az információkat és mindenre tudott példát is hozni."
"Tetszett a tréning. Rávilágított, melyek az erősségeink, melyek azok a területek, amelyeken dolgoznunk kell. Számos gyakorlati és írásbeli feladatot kaptunk, melyek nagyon hasznosak voltak. Linda kedves, megértő, megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Segítőkész, gyakorlatias."

Jutka

"Nem bántam meg, hogy eljöttünk. A tanácsadás alatt ráébredtem, hogy alapjában véve jól kezeljük a kapcsolatunkat. Helyesek voltak a szeretetkifejező eszközeink, a szeretetnyelvünk hasonlít. Rájöttem arra is, hogy nem jól kezeltük a problémáinkat. Megbeszélés helyett kerültük a témát és csak vártuk a megoldást. A tanácsadás hatására tudom, hogy le kell ülnünk és együtt megoldást keresni. Élveztem a házi feladatokat, mert rávilágítottak a pozitív dolgokra, amelyek miatt beleszerettem a másikba."

István

"Hasznos volt a tanácsadás, megvilágított olyan dolgokat, amiket magunk talán nem veszünk észre. Egy harmadik, kívülálló nézőpont közelebb hozta a kettőnkét. Jók voltak a feladatok, hasznos volt mind. Így, hogy volt egy "irányító", egy ellensúly mindkettőnknek a másikkal szemben, egy "világítótorony", aki rávilágít a másikra, így valódi eredményeket lehetett elérni. Köszönjük!"

A. S.

"Jó hangulatban, jó légkörben, jól irányítva teltek az órák. A feltárt hibáinkat megpróbáltuk mihamarabb kijavítani. A feleségemtől kapott információ után számomra is szimpatikus volt Linda, ezért jöttem el a terápiára, és nem bántam meg."

M. Á.

"Linda személyisége és szakmai tudása segítségével én mint zárkózott férfi, ki tudtam fejezni eddig elrejtett érzéseimet. El tudtam mondani, ami belül örömöt vagy bánatot okozott. Ez nagyban hozzájárult, hogy feleségemmel a kapcsolatunk ismét a régi."

(A fotók - Rácz Karolináén kívül- csupán illusztrációk)

Cikkeimről, bejegyzéseimről mondták: