Hűségprogram

Különleges ajánlat kizárólag korábbi klienseimnek


Tapasztalataim szerint egy idővel a sikeresen lezáruló terápiák után is megjelennek  a párkapcsolati problémák. Hűségprogramom segítségével viszont ti örökre megőrizhetitek a kiegyensúlyozott, harmonikus házasságotokat, amelyben mindketten szeretve, elismerve érzitek magatokat.

Miért nem tart örökké a párterápia hatása? 

 • Mert a legtöbb pár - valószínűleg ti is - kampányszerűen foglalkoztok a házasságotokkal. Amíg  a terápia tart, és utána néhány hónapig még lelkesen figyeltek a kapcsolatotokra. Élvezitek a pozitív változásokat. Azután, az idő múlásával szépen lassan visszacsúsztok a hétköznapok monotóniájába, újra hátrébb sorolódik a párkapcsolat, feledésbe merül, hogy a kapcsolatotokért mindennap tenni kell.
 • Minden családban időről időre előfordulnak hullámvölgyek, úgynevezett normatív krízisek - ez természetes folyamat. Egyetlen házasság sem happy folyamatosan, ezt el kell fogadnod. A kapcsolat fejlődése során rendszeresen meg kell küzdeni különféle nehézségekkel. De nem mindegy, hogy mennyi ideig tartanak a mélypontok és milyen mélyre ássátok magatokat!
 • Ugyanahhoz a jó érzéshez az idő múlásával többletingerekre van szükség. A jót egy idő után megszokod, unalmassá válik. Ahhoz, hogy jól érezd magad, valami többre, jobbra van szükséged. Ezért magasabb igényeket kezdesz a párod felé támasztani, ami feszültséget szül.
 • A negatív események sokkal erősebben hatnak érzelmeidre, mint a pozitívak. Emberből vagy, ezért kizárt, hogy időnként ne bántanád meg a társadat, vagy ő ne sértene meg téged. Viszont egy negatív eseményt 3-4 pozitív élmény tud csak semlegesíteni. Ha nem figyeltek az arányokra, könnyen újra megbillenhet a kapcsolati egyensúly.

Ezért kidolgoztam egy módszert, melynek segítségével tartósítható a terápiával elért pozitív eredmény. 

A szolgáltatás teljesen egyedülálló, senki másnál nem találsz ilyen mértékű utánkövetést és segítségnyújtást!


Ha részt veszel a hűségprogramban, tartósan megváltozik az életed.

 • Ha bármilyen párkapcsolati vagy családi (gyereknevelési) nehézségetek támad, azonnal szakszerű segítséget kaphattok, a számotokra legmegfelelőbb formában: telefonon, e-mailben vagy személyesen. Lesz egy házi pszichológusotok, aki bármikor elérhető.
 • Éppen nyaraltok vagy külföldön tartózkodtok, amikor baj van? Nem kell mosolyszünetet tartani, kivárni, hogy hazaérjetek, azonnal tudok segíteni.
 • Időről időre olyan feladatokat kaptok, amivel újra színt és életet vihettek a házasságotokba, újra egymásra koncentrálhattok.
 • Nem magatokra hagyva próbálkoztok, hanem célirányosan, sokkal rövidebb idő alatt találtok megoldást a problémáitokra.
 • Pozitív mintát nyújtotok a gyermekeiteknek, gondoskodtok arról, hogy majd ők is sikeres párkapcsolatot alakíthassanak ki.
 • A családi nyugalom, a biztos háttér erősíti a társadalmi elismertségeteket, az üzleti életben való megjelenés biztonságát, az élet minden területén megnyilvánuló sikerességet.
 • Segítségemmel folyamatosan fennmarad a lelkesedésetek, motivációtok, kitartásotok.


Kétféle csomagból választhatsz:

1. Fenntartó csomag

Tartalma: 

 • 5 alkalom személyes vagy online tanácsadás - felhasználható igény szerint, az általad szükségesnek tartott időközönként,
 • korlátlan számú messengeres vagy e-mailes  segítségnyújtás 1 éven át,
 • havi 1 feladat, gyakorlat egy éven át, mellyel felélénkítheted a kapcsolatodat, újra egymásra koncentrálhattok,
 • havi és éves párkapcsolati tervező pdf formátumban.

AJÁNDÉK: 

 • Kérdéslista a meghitt beszélgetésekért pdf formátumban. Hogy ne tehesd fel azt a kérdést: "Na, de miről beszélgessünk?" 
 • Tippek közös programokhoz. Romantikus és hétköznapibb ötletek a minőségi időtöltéshez otthonra és házon kívülre. Pdf formátum.

A csomag ára: 58.770 Ft


2. Örök csomag

Tartalma: 

 • 10 alkalom személyes vagy online tanácsadás - felhasználható az általad szükségesnek tartott időközönként 
 • havi 1 telefonos segítségnyújtás max. 30 perc időtartamban a kapcsolat teljes élettartamára
 • rövid üzenetváltások korlátlan számban
 • havi 1 feladat, gyakorlat egy éven át, mellyel felélénkítheted a kapcsolatodat, újra egymásra koncentrálhattok,
 • havi és éves párkapcsolati tervező pdf formátumban


AJÁNDÉK: 

 • Kérdéslista a meghitt beszélgetésekért, pdf formátumban. Hogy ne tehesd fel azt a kérdést: "Na, de miről beszélgessünk?" 100 ötletet adok ahhoz, hogy hogyan kezdhettek érdekes beszélgetésekbe.


 • Tippek közös programokhoz. Romantikus és hétköznapibb ötletek a minőségi időtöltéshez otthonra és házon kívülre. Pdf formátum.


 • Párkapcsolati mentőöv című e-bookom. Több mint 150 oldal arról, hogy hogyan működtesd sikeresen a kapcsolatodat. Az elmélet mellett számtalan teszttel, gyakorlattal. A könyv még nem került forgalomba, így mindenki más előtt olvashatod el!

A csomag ára: 128.770 FtGyakran ismételt kérdések:


- Ebben az időszakban miért költenék ilyesmire? Van éppen elég egyéb problémánk.

Pont most van a legnagyobb szükségetek a segítségre. A jelenlegi krízishelyzetben könnyű elnyomni a problémákat. Másra fókuszáltok, a túlélési ösztönötök a legerősebb. Viszont, ha a kapcsolattal nem törődtök, mikor véget ér a krízis, olyan mértékben áraszthatnak el a problémák, amit már nagyon nehéz lesz kezelni.

Másrészt az összezártság felerősíti a köztetek lévő különbségeket, ellentéteket, ami az erőteljes alapfeszültség  miatt a konfliktusok gyakoriságának és súlyosságának növekedéséhez vezethet.

- Túl sokba kerülnek a csomagok.

Mindkét csomag ára alacsonyabb, mint a benne foglalt konzultációk ára lenne. Csak a konzultációkon az első esetben több mint 16.000, a másodikban több mint 20.000 Ft-ot spórolsz. A csomagokban lévő összes többi szolgáltatás így tulajdonképpen ingyen van. A korlátlan írásbeli vagy telefonos segítségnyújtás pedig egyenesen megfizethetetlen. Ne feledd, minimum egy éves segítséget kapsz a kapcsolatod működtetéséhez!

- Nincs időm most erre. Itthon vannak a gyerekek, akikkel tanulni, játszani kell, home office-ban dolgozom, a házimunkáról nem is beszélve.

Valóban nem könnyű mindent összeegyeztetni. De pont most kell a legjobban odafigyelned a kapcsolatodra, ha nem akarod, hogy teljesen tönkremenjen. Napi fél órát muszáj a házasságodra szánni.
Ha bármilyen kérdésed van a csomagokról vagy a megrendeléssel kapcsolatban szívesen válaszolok! Hívj a 06-20-381-5343-as számon!Ahol már találkozhattunk